Bespaarmarkt Smilde 7 februari

Drentse Bespaarmarkt komt in Midden-Drenthe
Wilt u ook een energiezuinig huis met een lage energierekening en meer wooncomfort? Op donderdag 7 februari 2019 organiseert de gemeente Midden-Drenthe vanuit het Drents Energieloket een Bespaarmarkt over het toepassen van isolatiemaatregelen en duurzame verwarming in uw woning.

De Bespaarmarkt vindt plaats in Het Kompas in Smilde en start vanaf 19.30 uur. U bent als inwoner van harte
uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn.

Wat kunt u op deze avond verwachten?
Tijdens de Bespaarmarkt is er naast de bedrijvenmarkt de mogelijkheid om verschillende korte presentaties bij te wonen. U krijgt tijdens deze avond allerlei praktische tips en adviezen. U krijgt antwoord op vragen zoals; waar moet ik rekening mee houden als ik aan de slag ga met vloer-, bodem-, gevel-, dakisolatie- en/of isolerende beglazing? Of wanneer en hoe kan ik omschakelen naar een warmtepompinstallatie of zonneboiler? Wat kosten de maatregelen gemiddeld en wat leveren ze op? En welke financiële mogelijkheden zijn er om de maatregelen te nemen?

Bedrijvenmarkt
Op de bedrijvenmarkt kunt u direct in gesprek met diverse regionale bedrijven op het gebied van isolatie en duurzame verwarming. Het Drents Energieloket is aanwezig om u te helpen met een onafhankelijk advies. Ook is energie coöperatie Bovensmilde aanwezig. Zij kunnen u informeren over mogelijkheden om in de regio Smilde samen aan de slag te gaan met
energiebesparing.

Wanneer, waar Bespaarmarkt
De Bespaarmarkt op 7 februari is gratis toegankelijk en start om 19.30 uur in Het Kompas, Veenhoopsweg 12-B, 9422 AA Smilde.
Wilt u alvast weten waarmee u energie kunt besparen in uw woning? Kijk dan op de website van het Drents Energieloket: www.drentsenergieloket.nl.

Campagne
De Bespaarmarkten zijn onderdeel van de campagne ‘Drent zit er warmpjes bij’, een initiatief van het Drents Energieloket. Het doel van de campagne is alle Drentse woningen warm, comfortabel en energiezuinig te maken en woningeigenaren te adviseren en te ondersteunen bij het nemen van energiebesparende maatregelen.
De campagne ‘Drent zit er warmpjes bij’, is een initiatief van het Drents Energieloket; een

samenwerking van de Drentse gemeenten, provincie Drenthe, Bouwend Nederland, Uneto- VNI, SLIM wonen met energie, Buurkracht en de Natuur en Milieufederatie Drenthe.

Aanbevolen artikelen