Uitnodiging vrijwilligersborrel 15 juli

Heb jij je opgegeven bij Wij zijn Bovensmilde?
Óf heeft jouw organisatie zich aangemeld?
Óf wil je graag helpen bij 1 van de grootste dorpsevenementen van Bovensmilde?
Stuur een mailtje en kom dan 15 juli een borrel doen!

“Wij zijn Bovensmilde” nodigt alle vrijwilligers in Bovensmilde uit voor een borrel

Dit jaar werd “Wij zijn Bovensmilde” in het leven geroepen; een samenwerkingsplatform voor alle organisaties in Bovensmilde die zich er bij aanmelden.

Inzet bij dorps brede activiteiten
Doel van dit platform is bevorderen van samenwerking waar het kan, kennis en middelen delen bij activiteiten en als laatste het aanmaken van een actieve vrijwilligers poule van geïnteresseerde dorpsgenoten / vrijwilligers die het leuk vinden om op projectmatige manier mee te helpen met dorps brede activiteiten.

Badeendjes race en Hel van Bovensmilde
Dit jaar zal “Wij zijn Bovensmilde” de Hel van Bovensmilde en de Badeendjesrace actief gaan ondersteunen. Om zo onder andere de continuïteit van deze populaire dorpsactiviteiten te garanderen. Opdat bijvoorbeeld De Hel van Bovensmilde niet aan zijn eigen succes ten onder gaat omdat vrijwilligers liever meedoen het jaar erop. En daarvoor zijn enthousiaste mensen nodig die een steentje willen bijdragen.

Vrijwilligersborrel
Zaterdag 15 juli 2017 om 20:00 uur wordt er daarom voor alle, bij “Wij zijn Boevnsmilde aangemelde organisaties en hun vrijwilligers, alle individuele aanmeldingen en alle nieuw geïnteresseerde mensen, een gezellige tuinborrel gehouden aan de Boerheem nummer 1.
Op die avond zullen we in een informele setting (relaxt met een borrel in de hand in de tuin) onder andere gericht vragen naar hulp bij de Badeendjesrace 2017, en de Hel van Bovensmilde.
Daarom zullen een aantal rayonhoofden van de Hel van Bovensmilde een kleine presentatie houden over de 3e editie van de Hel 2017 en aangeven waar er nog vrijwilligers nodig zijn.

Uitnodiging voor wie?
De uitnodiging is voor iedereen die geïnteresseerd is in het helpen bij de Hel van Bovensmilde 2017 de badeendjesrace of andere dorpsactiviteit.
Tevens zijn alle vrijwilligers uitgenodigd die zich individueel hebben aangemeld bij “Wij zijn Bovensmilde”.
Natuurlijk worden de huidige en oud vrijwilligers van de Hel van Bovensmilde en Badeendjesrace persoonlijk uitgenodigd!

Geïnteresseerd en ook zin in een gezellige borrel met dorpsgenoten? Meld je aan via wijzijnbovensmilde@gmail.com

Aanbevolen artikelen