Cheque uitgereikt aan Apotheek Smilde

Vrijdag 3 februari heeft Jeugdwerk Bovensmilde een cheque van € 250,- uitgedeeld aan Apotheek Smilde voor de reparatie van de Medilocker.
Vernielingen
Het display van de medilocker was rond nieuwjaar tweemaal binnen 7 dagen vernield waardoor de automatische uitgifte van medicijnen sinds die tijd niet meer mogelijk is.
Deze voorziening wordt nu node gemist in Bovensmilde maar reparatie is een dure aangelegenheid van bijna € 2000,- per keer!

Flessenactie Jeugdwerk en PKN Bovensmilde
De € 250,- werd opgehaald door de flessenactie die Jeugdwerk Bovensmilde dit jaar voor het eerst samen met de PKN Bovensmilde heeft gedaan waarbij de totale opbrengst € 1000,- was. De PKN besteed € 500,- aan de vluchtelingen in de Balkan en Griekenland. Jeugdwerk zal de disco on Tour Schuimparty van de resterende € 250,- organiseren!

Super VIP kids
De medewerkers van Apotheek Smilde hebben tevens de 5 SUPER VIP kids uitgeloot. Alle kinderen die hebben geholpen met de flessenactie mogen gratis naar de Kinderdisco’s en Filmmiddagen, maar de SUPER VIPS mogen naar ALLE activiteiten die (mede) door Jeugdwerk worden georganiseerd in 2017!
De SUPER VIPS zijn geworden:
– Selina Stegeman
– Kevin Blomsma
– Myrthe Maat
– Suzanne Blomsma
– Risiki Babunga

Alle VIPs en SUPER VIPs krijgen deze week persoonlijk bericht!

Aanbevolen artikelen