Cultuurpodium 9 februari 2020; Duo Chan & Sara

Cultuurpodium Bovensmilde presenteert Duo Chan & Sara. Twee muzikanten met verschillende achtergrond die hun eigen stijl mixen op een unieke speciale manier. Of het nu gaat over klassieke muziek of jazz muziek. Ze voeren ons door filmmuziek, popsongs en verschillende arrangementen van populaire muziek.

Chanyang Park, is jazz pianist en zangeres, die nu Jazz Piano and Vocal Jazz studeert aan het Prins Claus Conservatorium in Groningen. Ze heeft echter ook een klassieke achtergrond als klassiek pianist in Korea.

Sara González is een klassieke violiste met een klassieke achtergrond. Daarom begon ze met een master viool interpretatie aan het Prins Claus Conservatorium in Groningen nadat ze in Spanje haar bachelor graad behaalde.

Ze is altijd op zoek naar iets nieuws en is bezig een masters af ter ronden in de psychologie en muziek-therapie. Wat haar de mogelijkheid geeft muziek te delen met mensen in zieken- en verpleeghuizen en muziek te maken met mensen met een beperking.

Intermezzo: Roelanda Bonder met keramiek.

In haar werk speelt beweging een grote rol. In beweging zoek ze de grenzen op; hoe ver kan je gaan voor iets uit balans is? Het niet weten waar iets eindigen kan, spreekt haar aan.

 

Wanneer: 9 februari 2020.

Entreeprijs € 8,50; gratis t/m 16 jaar

De deur gaat open om 14.30 uur, aanvang 15:00 uur

Waar: Waterstaatskerk Bovensmilde, Hoofdweg 186, Bovensmilde

Meer informatie: www.cultuurpodiumbovensmilde.nl

 

 

Aanbevolen artikelen