Cultuurpodium presenteert Erik Satie door duo Passies en Havinga

Zondag 8 maart kunnen bezoekers genieten van een gevarieerd programma rond de Franse componist Erik Satie met de titel ‘Absint’ uitgevoerd door het duo Passies en Havinga. Vóór de pauze wordt er verteld over het leven en de muziek van Satie, waarbij het duo enkele liederen en pianowerken laat horen. Na de pauze kijkt het publiek naar de film “Satie and Suzanne”.  Deze film vertelt het gedramatiseerde liefdesverhaal van Erik Satie en Suzanne Valadon. Dit verhaal wordt uitgevoerd door dansers van Cirque du Soleil.  Het geluid bij deze film wordt ingevuld door Gea Passies en Johanan Havinga. Johanan speelt de muziek (uiteraard van Satie), en Gea vertolk de gedachten van Suzanne. Beide delen zijn heel verschillend, maar ze zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Meer informatie via onze website en Facebook van het CultuurPodium Bovensmilde. Ook is er gelegenheid de vaste tentoonstelling te bekijken van schilderijen en kunstwerken die afgelopen zomer gemaakt zijn met het monument als inspiratie ten behoeve van verduurzaming. Kortom: mis het niet!

De deur gaat zondag 8 maart open om 14.30 uur en we bieden u dan graag een kopje koffie en thee aan. Om 15.00 uur start het programma dat deze keer langer duurt dan normaal. Entree 8,50 (tot en met 16 jaar gratis). Het concert vindt plaats in het prachtig gerestaureerde monument aan de Hoofdweg 186 te Bovensmilde

Aanbevolen artikelen