De Toekomst van Midden-Drenthe

We kijken graag 10 jaar met u vooruit. Hoe ziet Midden-Drenthe er dan uit? Welke ontwikkelingen verwacht u en wat is er nodig om de komende jaren prettig te kunnen wonen en werken? Hoe houden we onze kernen leefbaar en wat kunnen we met elkaar doen om Midden-Drenthe duurzamer te maken?
Ik nodig u graag uit om op dinsdag 5 maart 2019, 19:30 uur aan de hand van deze vragen met ons in gesprek te gaan over de toekomst van Midden-Drenthe.

Omgevingsvisie
De opbrengst van de avond gebruiken we voor het maken van de Omgevingsvisie. Hierin leggen we vast hoe we willen dat Midden-Drenthe er in de toekomst uit ziet. Wat er nodig is voor een prettige woon- en werkomgeving. En ook: hoe de inrichting van de omgeving kan bijdragen aan een sociaal, veilig en gezond Midden-Drenthe.

Duurzaamheidsvisie
Ook gebruiken we uw ideeën voor het maken van een Duurzaamheidsvisie. We gaan daarin heel concreet zeggen hoe de gemeente Midden-Drenthe kan verduurzamen. Wie en wat we daarvoor nodig hebben en op welke termijn we met elkaar willen dat iets is gerealiseerd.

Doe mee!
We vinden het belangrijk dat u met ons meedenkt bij het opstellen van de bovenstaande visies. Daarom willen we graag met u in gesprek. Ook gaan we die avond samen aan het werk. Alles er op gericht om zo veel mogelijk informatie op te halen. We ontmoeten u graag in het Karspelhof, Hofstraat 19 in Beilen (naast woonzorgcentrum Spectrum). Komt u met de auto? U kunt dan het beste parkeren op de parkeerplaats achter het gemeentehuis.

Aanmelden
Wilt u via deze link laten weten of u aanwezig kunt zijn bij de sessie? U kunt zich aanmelden tot en met donderdag 28 februari a.s. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Ellen Folkerts via telefoonnummer (0593) 53 92 94 of Christiaan Viersen via telefoonnummer (0593) 53 94 54.

Groet,

Erjen Derks,  Wethouder

Aanbevolen artikelen