dorpsdiner

Kom, gezellig samen eten aan Het Dorpsdiner in Bovensmilde

Het Dorpsdiner in Bovensmilde is een idee dat “aan de keukentafel” is ontstaan bij mensen die het leuk vinden om te koken voor een grotere groep mensen.

Het Dorpsdiner wordt 4 keer per jaar geserveerd in “MFA de Spil” aan de Floralaan 2, In september, november, januari en maart. Er kunnen per keer 40 mensen aanschuiven aan tafel, wel moet je je van tevoren opgeven!
Ruim van te voren wordt datum en tijd bekend gemaakt in de Smildeger Neiskrant en op posters in supermarkt, bibliotheek etc. Het diner dat meestal uit 3 gangen bestaat kost € 7,50 pp en kinderen van de basisschool betalen €4,50 euro.

De maaltijd, die vooral in het teken staat van ontmoeten en samen eten, is bedoeld voor iedereen: jongeren en ouderen, alleenstaand of als gezin, gewoon voor u en voor jullie in ons dorp. De ingrediënten zullen voor zover het budget het toelaat biologisch en streekgebonden zijn. Er wordt rekening gehouden met dieetwensen en vegetarisch eten.

De basiskookgroep bestaat uit:

Kookteam
Marianne Karssen
Jantje Appeldoorn
Therese van Hoogdalem

Daarnaast kun je je opgeven om als gastkok eens mee te koken of mee te helpen tafeldekken, serveren en/of afwassen. Door deze wisselende samenstelling is er ook steeds weer een mogelijkheid voor nieuwe inbreng en met elkaar iets doen wat je leuk vindt.

Het is een activiteit die een bijdrage kan leveren aan de samenhang/levendigheid in ons dorp.

Meer informatie: Marianne Karssen tel. 414800 mail: marianne@karssen.net

Aanbevolen artikelen