Duurzame Huizenroute 3 en 10 november

Nationale Duurzame Huizen Route 3 en 10 november 2018

Heeft u ervaring met duurzame maatregelen zoals aardgasvrij wonen, zonnecollectoren of een warmtepomp? Of wilt u juist bij anderen kijken hoe duurzaam wonen eruit ziet? Schrijf u in voor een bezoek aan de duurzame huizenroute of meld uw woning aan op: www.duurzamehuizenroute.nl, zoek op gemeente Midden-Drenthe.

Tijdens de Duurzame Huizen Route op zaterdag 3 en 10 november stellen huiseigenaren hun woning open. Bezoekers kunnen zo duurzaam wonen in de praktijk ervaren.

De Nationale Duurzame Huizen Route is een platform waar huiseigenaren hun ervaringen delen over duurzaam wonen. Trotse huiseigenaren kunnen hun woning het hele jaar door op de website aanmelden. Hiermee inspireren zij anderen bij het verduurzamen van hun woning.

Verkiezing duurzaamste huis van Drenthe

Heeft u uw duurzame woning  aangemeld voor de Duurzame Huizenroute? Dan maakt u als inwoner van provincie Drenthe ook kans op de publieksprijs en de titel ‘ duurzaamste huis van de provincie Drenthe’.  Vraag uw buren, vrienden, familie en collega’s een stem uit te brengen op uw woning. Aanmelden van uw woning en stemmen kan via duurzamehuizenroute.nl/verkiezingen. De winnaar van de provincie maakt kans op de landelijke publieksprijs. Meer weten? Kijk snel op duurzamehuizenroute.nl.

 

Aanbevolen artikelen