Flessenactie Bovensmilde levert € 1355,- op!

Na de succesvolle samenwerking de afgelopen 3 jaar, hebben de PKN Bovensmilde en Wij zijn Bovensmilde ook dit jaar weer samen de flessenactie gedaan. De opbrengst is maar liefst € 1355,-. De opbrengst wordt verdeeld, ieder krijgt de helft. De opbrengst voor de Kerk gaat naar St. Het vergeten kind en de Molukken. Wij zijn Bovensmilde zal haar deel aan activiteiten in Bovensmilde besteden en een donatie aan de 16+ jeugdsoos doen. Lees meer!

Vrijwilligers

Een groot aantal van 20 kinderen en veel volwassenen was om 9:00 uur bij de kerk aan de Hoofdweg om te helpen bij het flessen ophalen. Bij de Poiesz Bovensmilde werden alle flessen verzameld (en ontdaan van de doppen; deze werden ingezameld voor de blindegeleide honden) en ingeleverd bij de flessenautomaat. Rond 12:00 uur was alles gesorteerd en ingeleverd! Wat een klus! Ontzettend fijn om zoveel mensen enthousiast te zien helpen voor de goede doel.


Opbrengst

De opbrengst van 2019 (€ 1277,-) werd weer overtroffen. Dit jaar werd er maar liefst € 1355,- opgehaald! Een fantastisch bedrag waar mooie dingen mee gedaan kunnen worden voor de goede doelen. 


Dank

De PKN Bovensmilde en Wij zijn Bovensmilde danken de vrijwilligers voor hun inzet. Speciale dank aan de route rijders, eigenaren van aanhangers, Poiesz Bovensmilde voor hun gastvrijheid en de kinderen van Bovensmilde e.o.!


VIP beloning jeugdactiviteiten

Alle kinderen die geholpen hebben zijn dit jaar VIP voor alle jeugdactiviteiten georganiseerd door Wij zijn Bovensmilde, ze hoeven dus geen entree te betalen! Binnenkort ontvangt iedereen een VIP-pas! Deze geeft ook 20% korting op deelname voor de Hel van Bovensmilde (incl shirt)

Aanbevolen artikelen