Flessenactie Bovensmilde levert €1227,- op!

Opbrengst naar activiteiten en Diabetesclassic Bovensmilde
Na een succesvolle eerste samenwerking in 2017, hebben de PKN Bovensmilde en Wij zijn Bovensmilde ook dit jaar weer samen de flessenactie gedaan.

De opbrengst gaat deels naar de Diabetesclassic en deels naar activiteiten in Bovensmilde.

Vrijwilligers
Een onverwacht hoog aantal van 16 kinderen (!) was om 8:30 uur (vroeg!) bij de kerk aan de Dijkstratstraat om de volwassenen te helpen bij het flessen ophalen.
Bij de Poiesz Bovensmilde werden alle flessen verzameld (en ontdaan van de doppen) en ingeleverd bij de flessenautomaat. Rond 12:00 uur was alles gesorteerd en ingeleverd! Wat een klus! Ontzettend fijn om zoveel mensen enthousiast te zien helpen voor het goede doel.

Opbrengst
De opbrengst van 2017 (€ 1000,-) werd ruimschoots overtroffen.
Dit jaar werd er maar liefst € 1227,- opgehaald!
Een fantastisch bedrag waar mooie dingen mee gedaan kunnen worden voor de Diabetesclassic en activiteiten in Bovensmilde.

Dank
De PKN Bovensmilde en Wij zijn Bovensmilde danken de vrijwilligers voor hun inzet.
Speciale dank aan de route rijders, koffiezetters, eigenaren van aanhangers, de Kerk en Poiesz Bovensmilde voor hun gastvrijheid en de kinderen van Bovensmilde e.o.!

VIP beloning jeugdactiviteiten
Alle kinderen die geholpen hebben zijn dit jaar VIP voor alle jeugdactiviteiten georganiseerd door Wij zijn Bovensmilde, ze hoeven dus geen entree te betalen! Binnenkort ontvangt iedereen een VIP-pas!

Aanbevolen artikelen