Gerard Epping nieuw dorpscontactpersoon

Gerard Epping volgt Jan Kogelman op als contactambtenaar dorpen.

Mijn naam is Gerard Epping, ik ben vanaf 1 mei a.s. de dorpscontactambtenaar die zich voor jullie gaat inzetten. Ik kijk uit naar de contacten met de dorpen.In eerste instantie op de woensdag bereikbaar en nog een wisselende dag in de week. Dit i.v.m. de overgang naar de nieuwe functie en het afbouwen van mijn huidige functie (Senior Gemeentewinkel Midden-Drenthe).

Wie ben ik? 54 jaar ervaring in het leven, wonend in Oosterhesselen, getrouwd en vader van 2 studerende dochters. 25 jaar ervaring als gemeenteambtenaar in diverse functies. Begonnen als milieuambtenaar in 1992 te Smilde, in 1993 vervolgd in gemeente Westerbork en in 1998 in de ‘nieuwe’ gemeente Midden-Drenthe.

 

In 1999 overgegaan naar de Gemeentewinkel met milieu- en bouwachtergrond. In plm. 2006 senior geworden in de Gemeentewinkel totdat de functie dorpscontactambtenaar zich aandiende door het vertrek van Jan. Ik hoop op een goede samenwerking met jullie en met collega Tinka Neutel.

Ik hoop z.s.m. fulltime aan de slag te gaan als dorpscontactambtenaar, het moment waarop zal ik jullie bekend maken.

Mvg, Gerard
g.epping@middendrenthe.nl
(0593) 53 92 86 (gaat automatisch naar mobiele nummer)
Neem ik niet op en belt u met nummerherkenning, dan bel ik terug

Aanbevolen artikelen