Geslaagde (en droge!) Boerenbeach @Bovensmilde

Beachvolley Clinic, Kinderdisco on Tour en Beachtoernooi

Vrijdag was het zover, de eerste BoerenBeach van Bovensmilde. De Sleufsilo op het boerenerf van de familie Timmermans werd omgetoverd tot strand, inclusief strandballen, palmbomen en parasols.

Clinic en jeugdtournooi.
De vrijdag werd gestart met een leerzame clinic voor de jeugd (gegeven door Rene Merrelaar) welke werd afgesloten met een jeugdtoernooi. De opkomst was boven verwachting, en 25 fanatieke kinderen deden mee aan de clinic en het toernooi.

Kinderdisco on Tour: @the Beach
Jeugdwerk Bovensmilde verzorgde ‘s avonds de “Kinderdisco @the Beach on tour” (mét palmbomen en strandballen!) voor de basisschooljeugd, welke druk bezocht werd door maar liefst 90 enthousiaste kids!

Zaterdagavond: beachtoernooi en afterparty
Op zaterdagavond waren de volwassenen aan de beurt om hun beachvolleybal talenten te laten zien. De winnaars van dit toernooi waren de dames van team “Afgelast”. Deze avond werd afgesloten met een te gekke afterparty.

Dank en lof aan de familie Timmermans
Jeugdwerk Bovensmilde, Sportvereniging WIK Bovensmilde en Wij zijn Bovensmilde kijken terug op een geslaagd BoerenBeach en willen, naast alle vrijwilligers, in het bijzonder de familie Timmermans hartelijk bedanken voor hun medewerking. Alleen dankzij hun gastvrijheid, meedenken en voorbereidend werk heeft dit nieuwe evenement kunnen slagen.

Als het aan de organisatie ligt zal er in 2018 weer een BoerenBeach gehouden worden!

Aanbevolen artikelen