Huiskamerontmoeting met de commissaris van de Koning mevrouw Jetta Klijnsma

Op 28 maart in het Buurtinfohuis Bovensmilde. Om 10.00 uur kwam de auto van mevr. Jetta Klijnsma voorrijden. Binnen zaten al 28 mensen van de Huiskamerontmoeting aan de koffie. Na een “Goedemorgen allemaal, ik ben Jetta Kleinsma” ging de commissaris van de Koning zitten. De stemming was gelijk ontspannen. Met een kopje koffie en na een kort welkomstwoord van Juul Mustamu begon het voorstellingsrondje.

Voor elke bezoeker had mevr. Klijnsma een luisterend oor. Ze vroeg naar de achtergrond, het werk, gezondheid en de reden waarom ze in het Buurtinfohuis kwamen en wat het huis voor een ieder betekent. Ook de vertegenwoordigers van Welzijnszorg Midden-Drenthe en Actium kwamen aan het woord. Mevrouw Klijnsma was zeer geïnteresseerd in het hoe en waarom dit Buurtinfohuis tot stand is gekomen en waarom de diverse instanties hieraan meewerken.

Tot slot hebben alle aanwezigen nog gekeken naar de promotiefilm over het Buurtinfohuis. Deze film is gemaakt door M.A. Ruiz Rivera en werd gefinancierd door de gemeente Midden-Drenthe. Buiten gingen we met elkaar op de foto, waarna mevr. Klijnsma vertrok naar haar volgende afspraak. Binnen werd er nog lang nagepraat over deze waardevolle ontmoeting met haar. Een ontmoeting die alle medewerkers, instanties en bezoekers heeft geïnspireerd om door te gaan met alles in en rond het Buurtinfohuis in Bovensmilde.

Aanbevolen artikelen