Gezellige kerstmarkt in Bovensmilde op 9 december

Gezellige kerstmarkt in Bovensmilde op 9 december

Groter, mooier en uiteraard supergezellig! Dat zijn de trefwoorden van de kerstmarkt welke op zaterdag 9 december a.s. wordt georganiseerd in de Meestershof te Bovensmilde. De kerstmarkt begint dit jaar om 11:00 uur en duurt tot 16:00 uur.

Met maar liefst 40 kramen is er tijdens deze kerstmarkt voor elk wat wils! Zo zijn er diverse kramen met handgemaakte (kerst-) artikelen en producten, zijn er diverse muzikale voorstellingen én is er natuurlijk een verloting met diverse leuke prijzen en een aantal leuke hoofprijzen. Voor de kinderen zijn er uiteraard ook diverse activiteiten, waaronder het rad van fortuin. De inwendige mens wordt goed voorzien met o.a. heerlijke zelfgemaakte snert met roggebrood en spek, knieperties, glühwein, Molukse hapjes en voor de kinderen warme choco en broodjes knakworst. Voor de ingang van de Meestershof worden er op de dag zelf ook kerstbomen verkocht. Vanwege de vele kramen zal de kerstmarkt dit jaar ook kramen op de eerste verdieping van de Meestershof hebben en zal er een stand buiten bij de ingang staan.

Kortom alles wordt uit de kast gehaald om er een hele leuke en gezellige kerstmarkt van te maken voor jong en oud!

De kerstmarkt wordt georganiseerd door de bewonerscommissie van de Meestershof, Duurzaam Bovensmilde en Wij Zijn Bovensmilde.

Tot ziens in de Meestershof aan de H.P. Sickenstraat in Bovensmilde.

Voor opmerkingen en/of reacties kunt u contact opnemen met info@wijzijnbovensmilde.nl

Aanbevolen artikelen