vrijwilligers voor Kinderwampex 2018

Vrijwilligers gezocht voor KinderWampex

Voor de Kinderwampex zijn we op zoek naar vrijwilligers die ons willen helpen tijdens de Kinderwampex op woensdag 13 juni. (beschikbaar zijn vanaf 13:30 uur)

De speurtocht gaat langs 16 speeltuinen. Om dit tot een succes te kunnen maken en de kinderen een leuke middag te bezorgen, zijn wij dus veel handjes nodig.

Wat moet je doen?
We zoeken mensen die tijdens de Wampex een speeltuin willen bemannen voor o.a.:

–          Kinderen helpen met opdrachten maken (aanwijzingen geven)

–          Eventueel water uitdelen

–          Toezicht houden

Wat houdt de Kinderwampex in:

In Bovensmilde vindt op woensdag 13 juni a.s. de vierde editie plaats van de KinderWampex. De KinderWampex is bedoeld voor alle schoolgaande kinderen in- én rondom Bovensmilde.

Tijdens de Wampex gaan de kinderen via een soort speurtocht langs diverse speeltuinen in het dorp waarbij ze allerlei opdrachten moeten uitvoeren. De Wampex wordt bewust gehouden op 13 juni, omdat het dan “De Nationale Buitenspeeldag 2018” is. Deze middag staat volledig in het teken van buiten spelen, bewegen en gezond eten & drinken. Een ander belangrijk doel van de Wampex is om de samenwerking tussen diverse verenigingen en vrijwilligers te stimuleren.

De Wampex is opgedeeld in vier routes, twee routes voor de kinderen van groep 1 t/m 4 én twee routes voor de kinderen van groep 5 t/m 8. Opgave kan zowel individueel als in groepsverband. (maximaal 5 kinderen per groep) Kinderen van groep 1 t/m 4 dienen zelf voor een ouder / begeleider te zorgen die meegaat tijdens de route.

Wil je meehelpen?
Enthousiast geworden en wil je wel meehelpen? Stuur dan een mailtje naar info@wijzijnbovensmilde.nl

Aanbevolen artikelen