Olienbollenactie van W.I.K

Het is bijna zover! Na de Kerstdagen is het weer tijd voor Oud en Nieuw. Daarom bakt WIK dit jaar voor u de oliebollen! Op 31 december zullen wij tussen 10 en 14 uur oliebollen en krentenbollen bakken voor iedereen die ze van tevoren via de verschillende kanalen besteld heeft!

  • Hier vindt u het online bestelformulier (klik op de link) die u in kunt vullen
  • Mailen kan ook! Via mailadres oliebol@wik-bovensmilde.nl kunt u uw naam, adres en telefoonnummer doorgeven. Vergeet daarbij natuurlijk niet uw bestelling! Onderaan dit bericht leest u hoe u dit kan doen.
  • Mocht u het liever op de “ouderwetse” manier doen dan staat er in de aankomend editie van de Smildegerneiskrant (19 december) een artikel met afknipstrook. Deze kunt u in de inleverbox deponeren die bij de Poiesz en de Spil zullen staan. Hier leggen we ook een paar extra bestelstrookjes bij, mocht u deze nodig hebben.

De kosten voor deze overheerlijke, huisgemaakte oliebollen en krentenbollen zijn als volgt;

  • Een zak oliebollen (10 bollen in 1 zak) voor maar € 5,-
  • Een zak krentenbollen (10 bollen in 1 zak) voor maar € 6,-

Geef u bestelling dus door per zak (NIET PER OLIEBOL!!).

Bestellen kan tot en met 27 december 2017! Hierna zullen we inkopen gaan doen en beginnen met de voorbereidingen. Alle bollen worden op 31 december vers voor u gebakken! Dit is mogelijk gemaakt door Wij Zijn Bovensmilde, die in het bezit zijn van een oliebollenbakmachine/barbeque/grill.

Dus; knallend het nieuwe jaar in met de heerlijke olie- en krentenbollen van WIK!

Aanbevolen artikelen