Opening Cultureel jaar 2019-2020

Wie nieuwsgierig is naar het programma van het culturele jaar kan zondagmiddag 7 april rondstruinen op de culturele proeverij bij Elpine in Elp. Die middag openen om 14.00 uur wethouder Dennis Bouwman en burgemeester Mieke Damsma officieel het culturele jaar.

“Alle organisaties, verenigingen en individuele kunstenaars gaan zichzelf die middag presenteren tijdens een culturele proeverij. Zij presenteren zich kort op een podium of bij een stand. Niemand beter dan zij kunnen onze inwoners en toeristen enthousiast maken voor hun evenementen of activiteit!”, aldus wethouder cultuur Dennis Bouwman.

Culturele proeverij
Burgemeester Mieke Damsma verwacht dat inwoners op een ongedwongen manier kunnen proeven aan het culturele jaar. “Het is de bedoeling dat het een gezellig middagje uit wordt voor jong en oud. Mensen kunnen elkaar ontmoeten en inspiratie opdoen”, aldus de burgemeester.

Locatie
De markt wordt gehouden bij Elpine, Westerbroeken 1 in Elp. Elpine is een speciale, bijzondere locatie in de vrije natuur. De markt is deels in de openlucht en deels overdekt en duurt van 13.00-16.30 uur. Er is parkeerruimte maar de gemeente vraagt inwoners die dichtbij wonen om, indien mogelijk, met de fiets te komen.

Culturele gemeente van Drenthe
De gemeente Midden-Drenthe is culturele gemeente van Drenthe van voorjaar 2019 tot en
met najaar 2020. Voor meer info over het culturele jaar zie www.cultureelmiddendrenthe.nlMidden-Drenthe is Culturele Gemeente van Drenthe 2019-2020!

 

Zondag 7 april a.s. om 14.00 uur bij Elpine, (Westserbroeken 1 in Elp)

Aanbevolen artikelen