RECORDAANTAL AANMELDINGEN VOOR KOFFERTJE KUNST

Nieuwe ronden, nieuwe workshops
Op 6 maart a.s. begint de Voorjaarsronde van Koffertje Kunst met maar liefst 306 aanmeldingen, een recordaantal, voor de workshops:

  • Decoupage door Annelien Grit,
  • Taartje door Anje Hubers en
  • Boksen door Ed Effendi.

In vier weken tijd vinden de workshops plaats, georganiseerd door een team van vrijwilligers.

Acties
De kosten voor de workshops blijven laag, zodat het voor elk kind mogelijk is om mee te doen. Dit wordt dit jaar mede mogelijk gemaakt door de Potgrondactie van de Protestantse Gemeente Bovensmilde. Koffertje Kunst is dit jaar uitgekozen en krijgt 25% van de winst van deze actie, waarvoor de vrijwilligers zeer dankbaar zijn.

Jeugdsponsoractie van de Poiesz.
Ook dankzij het bedrag dat Koffertje Kunst van de jeugd sponsor actie krijgt, worden de prijzen van de workshops laag gehouden. Blijft u Koffertje Kunst steunen de komende weken bij de Poiesz in Bovensmilde? Hoe? Dat is heel makkelijk: door de muntjes die u krijgt bij de kassa in de buis van Koffertje Kunst te deponeren. Alvast onze hartelijke dank hiervoor!

Op zoek naar vrijwilligers!
Koffertje Kunst is dringend op zoek naar nieuwe vrijwilligers voor in hun team. Lijkt het u leuk om 2x per jaar een ronde met workshops voor basisschoolkinderen in Bovensmilde te organiseren in een gezellig team?
Voor meer informatie kunt u terecht op www.facebook.com/koffertjekunst of tel. 06-21286649.

Aanbevolen artikelen