Reminder Dorpsbijeenkomst WZB!

Uitnodiging interactieve dorpsbijeenkomst ‘Wij Zijn Bovensmilde’ 5 juli 2018
Sinds afgelopen februari is het initiatief Wij Zijn Bovensmilde als stichting een feit. Doel is om
onderlinge samenhang tussen bewoners en organisaties te vergroten en het dorp te informeren over dorpsactiviteiten. Transparantie, communicatie en actief bezig zijn, zijn de speerpunten van de ambassadeurs die voortrekker zijn van dit initiatief in Bovensmilde.

Interactieve dorpsbijeenkomst
Afgelopen maart was de eerste dorpsbijeenkomst in De Spil aan de Floralaan. Deze keer houdt WZB open huis in het onderkomen van ijsvereniging Voorwaarts aan Molenwijk 20 in Bovensmilde.
Het belooft een interactieve avond te worden waarvoor U van harte wordt uitgenodigd op:

  • donderdag 5 juli.
  • Inloop vanaf 19.45 uur.
  • Start van de avond is om 20.00 uur.

Onder het genot van een kopje koffie willen we meer bekendheid geven aan wat we doen, inzage geven in de financiële verantwoording en mensen proberen te bewegen zich ook in te zetten voor activiteiten binnen ons dorp.

We willen vooral laagdrempelig en toegankelijk zijn en middels een ludieke avond samen in een ontspannen sfeer kenbaar maken waar WZB voor staat, en waar we elkaar kunnen helpen door samen op te trekken. Wij nodigen U dan ook uit om na het programma, dat ongeveer tot 21.30 uur duurt, middels een drankje en hapje verder te praten. Komt allen!

Met vriendelijke groet,

Ambassadeurs WZB.

5 juli 19.45 inloop. Start 20.00 uur
ijsvereniging Voorwaarts
Molenwijk 20 Bovensmilde.

Aanbevolen artikelen