Schilderen voor een monument

Schilder je graag? Draag je de Waterstaatkerk in Bovensmilde een warm hart toe en lijkt het je leuk om dit monument eens te schilderen? CultuurPodium Bovensmilde en de schildergroep van het Buurtinfohuis nodigen iedereen met enige schilderervaring uit op vrijdag 26 juli van 9.30-16.00 uur dit monument te komen schilderen.

Bij mooi weer buiten, anders binnen. Het monument is op die dag uitgangspunt voor een schildering, tekening, foto, collage, kleireliëf of wat je ook maar kunt bedenken. Het kan een realistische weergave zijn of een meer impressionistische of abstracte weergave.

De buitenkant kan je inspireren, maar het interieur of juist een detail van het gebouw ook. Zo zullen er veel verschillende impressies van de kerk ontstaan! De bedoeling is om de gemaakte werkstukken ten toon te stellen in het monument en uiteindelijk te veilen. De opbrengst van de veiling is bestemd voor de noodzakelijke verduurzaming van het monument. Spelregels: ieder neemt zelf het benodigde materiaal mee en kan zelfstandig aan het werk. Eigen lunch meenemen, voor koffie en thee wordt gezorgd. Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Informatie en opgave vòòr 20 juli bij: Godfried Westen, gwwesten@xs4all.nl of Hannie van der Gijp, hvdgijp51@gmail.com 06 27427752

Aanbevolen artikelen