Sinterklaas Intocht Bovensmilde 24 november 2018

Ook dit jaar komt Sinterklaas weer naar Bovensmilde. Net als voorgaande jaren doet de Oranje Feest Vereniging Bovensmilde weer haar best om de Sint op ludieke wijze welkom te heten in het dorp. Dit jaar zal de intocht plaatsvinden op 24 november om 14:00 uur in de J. de Walstraat ter hoogte van Slagerij van IJsselmuiden.

In de ochtend zullen er al Pieten in het dorp te vinden zijn. Deze Pieten brengen chocoladeletters naar alle zestig plus leden van de vereniging.
Om 14:00 uur zal de Sint aankomen in de J. de Walstraat ter hoogte van slagerij van IJsselmuiden. Na de mislukte luchtballon landing van vorig jaar heeft de Sint dit jaar besloten om zijn meest wijze Piet op autorijles te sturen. Als dat maar goed gaat !

Na de intocht gaan we feest vieren in de Molo Oekoe. Dit feest is toegankelijk voor alle kinderen die lid zijn van de Oranje Feest Vereniging Bovensmilde. De kinderen gaan na het feest met een leuk cadeau van de Sint naar huis.

Bent u nog niet lid van de Oranje Feest Vereniging Bovensmilde en gunt u uw kind wel een leuk feest met Sint en zijn Pieten ? Word dan lid van onze vereniging voor 7 euro per gezin per jaar. Bovendien heeft u dan ook gratis toegang tot alle andere leuke activiteiten die we organiseren.

Alle informatie over de Sinterklaas Intocht Bovensmilde kunt u vinden op: https://sinterklaas.ofvbovensmilde.nl
We hopen dat er dit jaar er ook weer veel kinderen zijn die de Sint en zijn Pieten samen met ons welkom willen heten in het dorp.

Aanbevolen artikelen