Springen en Spelen in Bovensmilde

Mega Speeldag 2023 laagdrempeliger dan ooit.

Vrijdag 6 januari 2023 dan organiseert Wij zijn Bovensmilde weer de Mega Speeldag in de Spil in Bovensmilde. Een dag waar vanaf 11:00 uur de sporthal vol ligt met luchtkussens en tussen de 200 en 250 kinderen jaarlijks op af komen.

Laagdrempeliger dan ooit

Doordat er in de loop der jaren steeds meer eisen worden gesteld aan de veiligheid en organisatie van het evenement, was de entreeprijs de afgelopen jaren opgelopen tot 4 euro. Omdat het voor ieder huishouden in Bovensmilde dure tijden zijn wilden we dit jaar de entreeprijzen zo laag mogelijk houden. Met steun van het team Gezond in Midden Drenthe en het Groene Kruis fonds Smilde hebben we de entreeprijs weten te halveren naar € 2,- en zo gezorgd dat elk kind kan komen spelen.

Gezond alternatief

De Poiesz Bovensmilde stelt daarnaast 700 stuks fruit gratis ter beschikking zodat elk kind een gezond alternatief krijgt aangeboden als ze wat willen eten. Tevens is er de smoothiefiets, een groente en fruit voelbak en smaakjes water als aanvulling op een gezond alternatief en bewustwording.

Plezier in spelen

Maar bovenal is de mega speeldag bedoeld voor alle kinderen tot en met groep 8, om lekker te spelen en bewegen. Je mag de hele dag naar binnen, gratis 2 stuks fruit pakken en onbeperkt ranja drinken! Kom dus gezellig 6 januari 2023 naar de Spil, vanaf 11:00 uur ben je welkom!

Aanbevolen artikelen