Vacatures WZB: Penningmeester en ambassadeurs

Momenteel heeft Wij zijn Bovensmilde de bestuursfunctie van penningmeester vacant.
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste penningmeester die onze club wil versterken.

Daarnaast zijn we altijd op zoek naar enthousiaste Bovensmildegers die willen participeren bij de organisatie van activiteiten. Lees verderop in het bericht

Wij zijn Bovensmilde organiseert een tal van dorpsactiviteiten in Bovensmilde.

Zo organiseren we: kinderdisco’s de badeendjesrace, Mega speeldag, Koningsdag, Schijt je rijk en de Hel van Bovensmilde, de Flessenactie de Kinderwampex, Schuimparty, en filmmiddagen.

Samenwerking
Daarbij probeert Wij zijn Bovensmilde bij de organisatie van een evenement, de samenwerking met andere organisaties te zoeken.
Zo wordt Koningsdag met de Oranjefeestvereniging georganiseerd en werken we samen tijdens de Hel van Bovensmilde nauw samen met de IJsvereniging. Samen met de Kerk zamelen we rond de jaarwisseling de lege flessen in.
En met het Cultuurpodium is onlangs de samenwerking gestart voor de Popschool.

Ook ondersteunen we diverse groepen in de breedste zin van het woord, zoals de 16+ jeugdsoos en dorpsgelden, door het beschikbaar stellen van een bankrekening, en meedenken met de organisatie van activiteiten.

Kartrekkers en het saaie werk
De overtuiging van WZB is dat in de basis, elke inwoner best wil participeren bij het helpen en organiseren van activiteiten voor Bovensmilde.
Maar men is bang dat men dan ook verplicht is om aan ALLES mee te doen.

Dat hoeft bij WZB niet. Onder WZB zitten diverse activiteiten werkgroepjes, die zelf een activiteit organiseren. WZB stelt in deze gevallen alleen de faciliteiten beschikbaar en doet het “saaie werk”. (promotie op de website, verwerking van financiën, beschikbaar stellen rekening, hulp bij ontwerp van flyers, hulp bij mailings naar vrijwilligers)
De enige voorwaarde is: een doordacht plan + genoeg vrijwilligers = activiteit.

De kartrekkers van de activiteit kunnen dus hun energie stoppen in het organiseren van een leuke activiteit. WZB doet het “saaie werk”

Maar WZB is daar wel mensen voor nodig en daarom zijn wij op zoek naar jou!

Vacatures
Wil jij eens per jaar wat betekenen voor Bovensmilde door te helpen met een activiteit?
Of heb je een activiteit die je wil organiseren? Meld je bij WZB!

Maar we willen ons bestuur ook aanvullen met een penningmeester en 1 a 2 algemene bestuursleden.

Aanbevolen artikelen