Verkoop bouwkavels Midden Drenthe

Start uitgifte volgende fase Brootacker II
Maandag 25 februari 2019 om 12.00 uur start het vervolg van de uitgifte van kavels aan de Buitenakker in Hooghalen.
De huidige kavels aan de Buitenakker in Hooghalen zijn nagenoeg verkocht. Omdat er op dit moment vraag is naar meer kavels, is de volgende ‘fase’ van het plan verkaveld.

Op maandag 25 februari 2019, om 12.00 uur, start de verkoop van bouwkavels voor woningen aan de Buitenakker in Hooghalen. Het gaat om kavels voor twee-onder-één kap woningen en vrijstaande woningen, aan de zuid-westzijde van het uitbreidingsplan. Op onze website www.middendrenthe.nl/bouwkavels maken we 18 februari a.s. de verkaveling bekend.

Online inschrijving
De inschrijving is uitsluitend digitaal, via www.middendrenthe.nl/bouwkavels. Via de kaart kunt u de oppervlakte en prijs per kavel zien. Op 25 februari 2019, om, 12.00 uur, wordt de mogelijkheid om in te schrijven aan deze kaart toegevoegd. Na de inschrijving ontvangt u een bevestiging en zodra bekend is of we een kavel aan u kunnen toewijzen, krijgt u daar bericht over.

Wie het eerst komt, eerst maalt
De toewijzing vindt plaats volgens het principe: ‘wie het eerst komt, eerst maalt’. De voorwaarden voor de inschrijving vindt u op www.middendrenthe.nl/bouwkavels.

Optie regeling
Als we een kavel aan u kunnen toewijzen, dan is het mogelijk om een optie op de kavel te nemen. Dit betreft een optie van in eerste instantie twee maanden, waarvoor een vergoeding van € 250,- verschuldigd is. Het is mogelijk om deze optie nog twee maal te verlengen. Meer informatie over onze optieregeling vindt u eveneens op onze website.

Wat mag u bouwen?
Wilt u weten wat u mag bouwen op deze kavels, dan kunt u in eerste instantie terecht bij het team Omgeving en Veiligheid, de bouwbalie, via ons algemene nummer (0593) 53 92 22. U kunt ook meer informatie vinden in het bestemmingsplan, via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Aanbevolen artikelen