Welzijnswerk Midden-Drenthe: vacature Agogisch beheerder

Werk je graag samen met kinderen en jongeren? Kun jij je goed inleven in deze doelgroep en kun je goed inschatten wat zij belangrijk vinden? Kun jij jongeren op een prettige wijze stimuleren en activeren? Durf jij ze aan te spreken op hun gedrag? Ben je proactief en creatief in het bedenken en uitvoeren van activiteiten? Dan zijn we op zoek naar jou.

Agogisch beheerder gemiddeld 8 uur per week (woensdagmiddag en vrijdagavond)

Het betreft in eerste plaats een aanstelling voor de duur van één jaar.

In Bovensmilde is een jeugdsoos gevestigd in MFA De Spil. De agogisch beheerder komt in dienst bij Welzijnswerk Midden-Drenthe en werkt nauw samen met vrijwilligers en de jongerenwerker. De voorkeur gaat uit naar een beheerder die woont in de omgeving van Bovensmilde en/of de werkomgeving kent.

Taken Je fungeert als gastheer/-vrouw voor het jongerencentrum en speelt in op de wensen en behoeften van de bezoekers (groep 7 en 8 en jongeren van 12-16 jaar). Jouw agogische kwaliteiten zet je in om samen met hen en de vrijwilligers een activiteitenplan te maken en activiteiten te organiseren. Daarnaast onderhoud je actief contact met het bestuur van MFA De Spil en overige netwerkpartners. Je bent  er ook verantwoordelijk voor dat de ruimte en de ingang er netjes en schoon uitzien.

Profiel

  • Je beschikt aantoonbaar over een MBO werk- en denkniveau.  
  • Je hebt ervaring in en affiniteit met het werken met kinderen en tieners. 
  • Je hebt een sterk verantwoordelijkheidsgevoel en je kunt goed omgaan met diverse  gedragspatronen en omgangsvormen.  
  • Je signaleert vroegtijdig ongewenst gedrag onder bezoekers en weet/durft hierin de juiste   stappen te ondernemen. 
  • Je hebt een probleemoplossend en improviserend vermogen. 
  • Je bent dienstverlenend, proactief, zelfstandig en flexibel ingesteld en weet mensen te  activeren.  
  • Je bent bereid op verschillende dagen/tijden te werken.  
  • Je beschikt over een BHV-diploma of bent bereid tot scholing.  
  • Je beschikt over een rijbewijs en auto.
Ons aanbod en verloop sollicitatieprocedure

Wij bieden een boeiende functie in een prettige en stimulerende werkomgeving en een salaris in schaal 5 (CAO Sociaal Werk). Sollicitaties kunnen t/m dinsdag 18 februari 2020 gericht worden aan Welzijnswerk Midden-Drenthe, t.a.v. Fennie Meppelink (medewerker Personeelszaken),  f.meppelink@welzijnswerkmd.nl. De sollicitatiegesprekken worden gehouden op maandag  24 februari tussen 11.00 en 13.00 uur.

Wil je aanvullende informatie of heb je vragen over deze vacature? Stuur dan een e-mail naar  Martinet Oosterhof (teammanager), m.oosterhof@welzijnswerkmd.nl. Zij belt u dan terug. Bezoek ook onze website: www.welzijnswerkmd.nl

Aanbevolen artikelen