Eerste Wielercafé goed ontvangen

Eerste Wielercafé goed ontvangen.

Om ook eens iets terug te doen voor de vele sponsors, vrijwilligers en medewerkers van de Diabetes Classic Martijn Verschoor heeft de organisatie een zgn. wielercafé georganiseerd bij Sportcafé Jan Radix. Doordat het geheel gesponsord werd konden er zo’n 70 genodigden kosteloos van genieten. Het was een primeur voor Smilde en omgeving, maar dat zal het zeer waarschijnlijk niet blijven.
De bezoekers waren in de richting van de organisatie heel positief en enthousiast over deze gezellige en informatieve avond.

De presentator/wielerspeaker/gastheer Cor Rijpma wist op een speelse en humoristische wijze de anekdotes, de interessante informatie over toekomst en verleden van de tafelgasten, die overigens allen belangeloos meewerkten, los te peuteren.
Die tafelgasten; Martijn Verschoor, zijn eerste trainer Harko Kievit, zijn Manager André Boskamp, zijn grote vrienden Umberto Atzori en Bert Jan Lindeman en ook zijn ploeggenoot bij Team Novo Nordisk, Brian Kamstra. De schaatscorrifeeën Renate Groenewold en Marije Joling, bijgestaan door de maker van de snelste schaatspakken ter wereld Bert van der Tuuk vertegenwoordigden de eerste tak van sport die Martijn passioneel beoefende.

Om al deze variatie tot zijn recht te laten komen werd er drie keer van tafelbezetting gewisseld.
In één van de pauzes werd ook nog met het aloude, maar immer boeiende, ‘petje op, petje af’ de kennis van alle bezoekers gemeten.

Bekijk hier nog wat foto’s van de geslaagde avond

Aanbevolen artikelen