Zaterdag as: jubileum editie Hel van Bovensmilde

Vijfde editie De Hel van Bovensmilde

Op zaterdag 9 november a.s. zal de vijfde editie van De Hel van Bovensmilde plaatsvinden. Dit jaar zullen maar liefst 500(!) deelnemers deze mudrun met een knipoog trotseren.

Net als vorig jaar zal de start- en finish bij de ijsbaan (IJsvereniging Voorwaarts) in Bovensmilde zijn en zullen er in en rondom Bovensmilde méér dan 30 hindernissen worden opgebouwd. Net als vorig jaar zijn de inschrijvingen bij MFA De Spil. Deelnemers ontvangen per email meer informatie over meld- en starttijden. De eerste lopers starten om 12:00 uur en tijdens de route kunnen de lopers op 2 punten ervoor kiezen om een extra lus te lopen. (4, 6 en 8 km)

Méér dan 30 hindernissen

Dit jaar zullen er méér dan 30 hindernissen op het parcours worden uitgezet, waaronder bijvoorbeeld een autowrak- en dorpshindernis op de Brink Baru én een spokenhuis op het terrein van de ijsbaan. Kortom heel veel variatie en zowel leuk voor de deelnemers als voor de toeschouwers! Voor de toeschouwers is er dit jaar een speciale wandelroute uitgezet, deze route leidt je langs 20 hindernissen in het dorp.

Brink Baru

Dit jaar zullen er op de Brink Baru maar liefst 9 hindernissen worden opgesteld. Om dit mogelijk te maken zal het stuk van de Schoolstraat die door de Brink Baru loopt  zijn afgesloten voor verkeer tussen 12:00 uur en 18:00 uur.

Op de Brink Baru is dit jaar ook weer dorpshindernis; bij deze hindernis mag het publiek skippyballen loslaten op de deelnemers, een leuke hindernis met een knipoog.

Feestavond

Traditioneel wordt De Hel van Bovensmilde weer afgesloten met een feestavond in café The Bridge. Vanaf 20:00 uur is iedereen welkom! De muzikale invulling van deze avond zal door niemand minder worden verzorgd dan J&J entertainment! Uiteraard is de entree gratis!

Bedankt!

De organisatie wil op voorhand al alle 130(!) vrijwilligers, IJsvereniging Voorwaarts, MFA De Spil en alle sponsoren bedanken voor hun medewerking!

Aanbevolen artikelen